Envious Data Systems Handelsbolag

Stockholms län

Information

Envious Data Systems Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Envious Data Systems Handelsbolag finns. I Ekerö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Envious Data Systems Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Envious Data Systems Handelsbolag har haft sedan 1997-01-01. Envious Data Systems Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Envious Data Systems Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till MÄLARVYN 5, 178 40, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-376482.

Ekerö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Envious Data Systems Handelsbolag har idag 969642-8169 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Envious Data Systems Handelsbolag

Försäljning datorer och tillbehör, mjukvaruutveckling samt konsultverksamhet inom system och nätverk.

I Envious Data Systems Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Möller, Joakim Carl Eugén som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Wennerholm, Gustaf Peter Vilhelm som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .