Tellox Mekaniska Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ekerö och Tellox Mekaniska Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Tellox Mekaniska Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Tellox Mekaniska Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Tellox Mekaniska Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-07-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där företaget finns i jobbar för att företag som Tellox Mekaniska Handelsbolag ska trivas.

Tellox Mekaniska Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Ekerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konstruktion och mekanisk tillverkning, främst inom svarvning och svetsning av metall och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tellox Mekaniska Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Tellox Mekaniska Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Tellox Mekaniska Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56043340.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Tellox Mekaniska Handelsbolag är Oxelbeck, Peter Åke som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Oxelbeck, Siv Maria som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Tellox Mekaniska Handelsbolag har 969640-5704 som sitt organisationsnummer.