Mentologica Handelsbolag

Stockholms län

Information

Mentologica Handelsbolag är ett bolag som finns i Ekerö. I Mentologica Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Anders William som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Mehrens, Suzanne Elin Margareta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mentologica Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mentologica Handelsbolag på telefon .

Konsultation och utbildning inom områdena psykologisk för- hållningssätt, grundläggande psykologi och prykiatri. Presenta- tions- och föredragningsteknik. Författarskap inom dessa om- råden. Konferensarrangemang med dessa områden förenlig verk- samhet.

Idag är Mentologica Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Mentologica Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mentologica Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Mentologica Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mentologica Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Mentologica Handelsbolag har 969632-1588 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.