DECEBAL Trading Group Handelsbolag

Stockholms län

Information

Bedriva konsult- och tradingverksamhet med textilier, papper, metaller, tekniska industriprodukter såsom maskiner och know how för papper-, färg- och korrosionsskydds- produkter samt bedriva handel med aktier, andra värdehandlingar och immateriella rättigheter,bokföringskonsult samt därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DECEBAL Trading Group Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Ekerö så är DECEBAL Trading Group Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1995-10-24 så skapades DECEBAL Trading Group Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel DECEBAL Trading Group Handelsbolag har haft det sedan 2005-04-07.

DECEBAL Trading Group Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

969619-8572 är organisationsnummret för företaget som finns i Ekerö.

Just nu är DECEBAL Trading Group Handelsbolag och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med DECEBAL Trading Group Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-56033423 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom DECEBAL Trading Group Handelsbolag är Boström, Anna Charlotta som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Boström, Nils Erik som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .