Performance Technology Bandhagen Handelsbolag

Stockholms län

Information

Performance Technology Bandhagen Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Performance Technology Bandhagen Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Performance Technology Bandhagen Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-07-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fågelstav. 50, 124 33, Bandhagen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Performance Technology Bandhagen Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Ekerö arbetar för att verksamheter som Performance Technology Bandhagen Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Performance Technology Bandhagen Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Försäljning av datorsystem.

Firmatecknare för Performance Technology Bandhagen Handelsbolag är följande:
Bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Performance Technology Bandhagen Handelsbolag och det är följande personer, Hofslagare, Jan Peter Gunnar som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Mossfeldt, Jan Henning som är född 1947 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Performance Technology Bandhagen Handelsbolag är 969616-6280.