Språkkompaniet Wahlgren och Ekholm Handelsbolag

Stockholms län

Information

969615-7057 är organisationsnummer för bolaget Språkkompaniet Wahlgren och Ekholm Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Språkkompaniet Wahlgren och Ekholm Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ekerö som är den kommunen som Språkkompaniet Wahlgren och Ekholm Handelsbolag finns i.

Språkkompaniet Wahlgren och Ekholm Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-06-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Språkkompaniet Wahlgren och Ekholm Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Språkkompaniet Wahlgren och Ekholm Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Språkkompaniet Wahlgren och Ekholm Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Språkkompaniet Wahlgren och Ekholm Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6968605 eller genom brev på följande adress:
Villav. 6 B, 178 33, Ekerö

All typ av tjänst inom främmande språk, främst engelska. Författeri och copywriting, samt personalfrågor, administration och utbildning. Ekonomi och friskvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Språkkompaniet Wahlgren och Ekholm Handelsbolag och det är Ekholm Wahlgren, Ulla Margareta som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Wahlgren, Karl-Erik Staffan som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Wahlgren, Maria Isabel som är född 1989 och har titeln Bolagsman,