A-spärr System Handelsbolag

Stockholms län

Information

A-spärr System Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där A-spärr System Handelsbolag finns. I Ekerö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. A-spärr System Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket A-spärr System Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. A-spärr System Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till A-spärr System Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skördev. 1, 178 35, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3984224.

Ekerö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

A-spärr System Handelsbolag har idag 969608-2719 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för A-spärr System Handelsbolag

Byggverksamhet. Tillverkning, uthyrning, försäljning av avstängningsmaterial och byggmaskiner. Avstängningar vid gatu- och väg- arbeten. Anbudskalkylering vid gatu- och vägarbete och ledning- och va-arbete.

I A-spärr System Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rothoff, Marja-Leena som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Rothoff, Nils Göran som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .