Farthållarna Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ekerö och Farthållarna Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Farthållarna Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Farthållarna Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Farthållarna Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1994-03-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Farthållarna Handelsbolag ska trivas.

Farthållarna Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ekerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Musikunderhållning samt handel med musikutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Farthållarna Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Farthållarna Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Farthållarna Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57973420.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Farthållarna Handelsbolag är Bergman, Karl Magnus som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Frylmark, Hans Bertil som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Lundström, Jonnie Karl Ove som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Åke Ragnar som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Tjerneld, Sven Göran som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Farthållarna Handelsbolag har 969602-1816 som sitt organisationsnummer.