Staffan Örtegren Produktion Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969602-1717 är organisationsnummer för bolaget Staffan Örtegren Produktion Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Staffan Örtegren Produktion Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Ekerö som är den kommunen som Staffan Örtegren Produktion Kommanditbolag finns i.

Staffan Örtegren Produktion Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1994-02-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Staffan Örtegren Produktion Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Staffan Örtegren Produktion Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Staffan Örtegren Produktion Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären

Vill ni komma i kontakt med Staffan Örtegren Produktion Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0696-681556 eller genom brev på följande adress:
Syrenv. 2, 178 51, Ekerö

Reklam-, film- och musikproduktion samt journalistisk verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Staffan Örtegren Produktion Kommanditbolag och det är Örtegren, Per Staffan som är född 1967 och har titeln Komplementär, Karlsson, Åsa Helen som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare,