M C P - Konsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

969600-1818 är organisationsnummer för verksamheten M C P - Konsult Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M C P - Konsult Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ekerö som är den kommunen som M C P - Konsult Handelsbolag finns i.

M C P - Konsult Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-11-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M C P - Konsult Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

M C P - Konsult Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är .

Firmatecknare för M C P - Konsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med M C P - Konsult Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-56024160 eller genom brev på följande adress:
Söderberga, 179 75, Skå

Journalistik och redaktionell verksamhet samt därmed förenlig utbildning och undervisning, hantverk samt barnomsorg.

Det finns olika personer som har en koppling med M C P - Konsult Handelsbolag och det är Elnerud, Per-Erik som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Lindqvist, Anna Marie Christin som är född 1959 och har titeln Bolagsman,