VALLA FÖRETAGSSERVICE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

VALLA FÖRETAGSSERVICE HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som VALLA FÖRETAGSSERVICE HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

VALLA FÖRETAGSSERVICE HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

VALLA FÖRETAGSSERVICE HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-05-23. Men sedan 1991-01-01 så har VALLA FÖRETAGSSERVICE HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Alviken, 179 62, Stenhamra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VALLA FÖRETAGSSERVICE HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2312755.

Ekerö arbetar för att företag som VALLA FÖRETAGSSERVICE HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för VALLA FÖRETAGSSERVICE HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom ekonomi och data, redovisningsservice samt handel med livsmedel

Firmatecknare för VALLA FÖRETAGSSERVICE HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VALLA FÖRETAGSSERVICE HANDELSBOLAG och det är följande personer, Johansson, Leif Gösta som är född 1948 och har titeln Bolagsman, KARLEHEM, ANNELI KRISTINA som är född 1953 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för VALLA FÖRETAGSSERVICE HANDELSBOLAG är 916636-2179.