MEDILUX HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916634-6008 är organisationsnummer för bolaget MEDILUX HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MEDILUX HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ekerö som är den kommunen som MEDILUX HANDELSBOLAG finns i.

MEDILUX HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1991-01-09 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MEDILUX HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

MEDILUX HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för MEDILUX HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med MEDILUX HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 070-6333557 eller genom brev på följande adress:
Thaliav. 76, 167 75, Bromma

Medicinsk konsultation, undervisning och handel samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med MEDILUX HANDELSBOLAG och det är AXELSSON HENTER, KARIN TOVE MARIA som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Henter, Jan-Inge Ronald som är född 1953 och har titeln Bolagsman,