KOMMANDITBOLAGET TRUBADUREN OBLIGATIONSFÖRVALTNING

Stockholms län

Information

KOMMANDITBOLAGET TRUBADUREN OBLIGATIONSFÖRVALTNING hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där KOMMANDITBOLAGET TRUBADUREN OBLIGATIONSFÖRVALTNING finns. I Ekerö så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. KOMMANDITBOLAGET TRUBADUREN OBLIGATIONSFÖRVALTNING tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. KOMMANDITBOLAGET TRUBADUREN OBLIGATIONSFÖRVALTNING har funnits sedan .

Vill ni skicka post till KOMMANDITBOLAGET TRUBADUREN OBLIGATIONSFÖRVALTNING så kan ni göra det genom att skicka er post till Kantong. 11, 178 93, Drottningholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

KOMMANDITBOLAGET TRUBADUREN OBLIGATIONSFÖRVALTNING har idag 916625-5902 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för KOMMANDITBOLAGET TRUBADUREN OBLIGATIONSFÖRVALTNING

Handel med och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I KOMMANDITBOLAGET TRUBADUREN OBLIGATIONSFÖRVALTNING så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Aktiebolaget Corner Holding som är född och har titeln Komplementär, Söderberg, Jakob Ragnar som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare, .