KRISTER LINDSTRÖM PROCESSANALYS HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

KRISTER LINDSTRÖM PROCESSANALYS HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där KRISTER LINDSTRÖM PROCESSANALYS HANDELSBOLAG finns. I Ekerö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. KRISTER LINDSTRÖM PROCESSANALYS HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket KRISTER LINDSTRÖM PROCESSANALYS HANDELSBOLAG har haft sedan 2008-03-06. KRISTER LINDSTRÖM PROCESSANALYS HANDELSBOLAG har funnits sedan och 2008-03-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till KRISTER LINDSTRÖM PROCESSANALYS HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Fyrgränd 4, 169 68, Solna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-273866.

Ekerö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

KRISTER LINDSTRÖM PROCESSANALYS HANDELSBOLAG har idag 916624-4062 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för KRISTER LINDSTRÖM PROCESSANALYS HANDELSBOLAG

Konsultverksamhet inom områdena kemi, miljö och processteknik, kemisk anaalysverksamhet, data- programutveckling för beräkningsarbeten och tolkning av kemiska analysdata

I KRISTER LINDSTRÖM PROCESSANALYS HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Gustav Krister som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Lindström, Kerstin Anna Birgitta som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Lindström, Peter Gustav som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .