InkTec Sweden Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Ekerö och InkTec Sweden Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och InkTec Sweden Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för InkTec Sweden Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

InkTec Sweden Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-02-07. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som InkTec Sweden Kommanditbolag ska trivas.

InkTec Sweden Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-20. I Ekerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av bläckprodukter för handel och enskilda samt administrativ verksamhet såsom redovisning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att InkTec Sweden Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är InkTec Sweden Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med InkTec Sweden Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56032789.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med InkTec Sweden Kommanditbolag är Samuelsson, Kerstin Margareta som är född 1946 och har titeln Komplementär, Samuelsson, Lennart Halvar som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .

InkTec Sweden Kommanditbolag har 916620-1062 som sitt organisationsnummer.