Stall Stenstorp Handelsbolag

Stockholms län

Information

Stall Stenstorp Handelsbolag är en verksamhet som finns i Ekerö. I Stall Stenstorp Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ceder Wallin, Ingrid Marie som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Wallin, Andrea Louise som är född 1990 och har titeln Bolagsman, Wallin, Lars Ove som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stall Stenstorp Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stall Stenstorp Handelsbolag på telefon 08-56033865.

Städning samt försäljning av skydds- och arbetskläder samt konsultverksamhet inom sjukvård, räddningstjänst och trafiksäkerhet samt företagsrådgivning, styrelseuppdrag och organisationsfrågor. Hästverksamhet med uthyrning av stall, träning av travhästar.

Idag är Stall Stenstorp Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stall Stenstorp Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stall Stenstorp Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Stall Stenstorp Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stall Stenstorp Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Stall Stenstorp Handelsbolag har 916606-0963 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.