STUDIOGRAF HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

STUDIOGRAF HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där STUDIOGRAF HANDELSBOLAG finns. I Ekerö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. STUDIOGRAF HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket STUDIOGRAF HANDELSBOLAG har haft sedan 2000-06-01. STUDIOGRAF HANDELSBOLAG har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till STUDIOGRAF HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Stormansgränd 7, 178 51, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-57973353.

Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

STUDIOGRAF HANDELSBOLAG har idag 916603-4331 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för STUDIOGRAF HANDELSBOLAG

Grafisk reproduktion och originalmontage. Arrangemang, köp och försäljning av utrustning för fritidsaktiviteter.

I STUDIOGRAF HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boström, Carl Henrik som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Boström, Gabriella Margaretha som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .