VARMBLODSSTUTERI IRMA LA DOUCE, YVONNE OCH STURE FRYKFORS HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Stuteri med träning av tävlingshästar samt jord- bruksdrift och husdjursskötsel och därmed förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VARMBLODSSTUTERI IRMA LA DOUCE, YVONNE OCH STURE FRYKFORS HANDELSBOLAG vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Ekerö så är VARMBLODSSTUTERI IRMA LA DOUCE, YVONNE OCH STURE FRYKFORS HANDELSBOLAG en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1982-11-26 så skapades VARMBLODSSTUTERI IRMA LA DOUCE, YVONNE OCH STURE FRYKFORS HANDELSBOLAG och verksamheten är har ej F-skattsedel.

VARMBLODSSTUTERI IRMA LA DOUCE, YVONNE OCH STURE FRYKFORS HANDELSBOLAG är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

916511-8457 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ekerö.

Just nu är VARMBLODSSTUTERI IRMA LA DOUCE, YVONNE OCH STURE FRYKFORS HANDELSBOLAG och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med VARMBLODSSTUTERI IRMA LA DOUCE, YVONNE OCH STURE FRYKFORS HANDELSBOLAG så går det att nå dem via telefon på 073-4444934 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Följande personer är på något sätt aktiva inom VARMBLODSSTUTERI IRMA LA DOUCE, YVONNE OCH STURE FRYKFORS HANDELSBOLAG är Frykfors, John Erik som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Frykfors, Kristofer Alexis som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Frykfors, Sture Bertil Göran som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Frykfors, Yvonne Christina som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .