KOMMANDITBOLAGET B. LILJEDAHL

Stockholms län

Information

KOMMANDITBOLAGET B. LILJEDAHL är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som KOMMANDITBOLAGET B. LILJEDAHL finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KOMMANDITBOLAGET B. LILJEDAHL är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

KOMMANDITBOLAGET B. LILJEDAHL som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1983-01-12. Men sedan 1983-01-01 så har KOMMANDITBOLAGET B. LILJEDAHL varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Florav. 2, 178 33, Ekerö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KOMMANDITBOLAGET B. LILJEDAHL så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56031465.

Ekerö arbetar för att verksamheter som KOMMANDITBOLAGET B. LILJEDAHL ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KOMMANDITBOLAGET B. LILJEDAHL. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Värme-, ventilations- och sanitetsarbeten

Firmatecknare för KOMMANDITBOLAGET B. LILJEDAHL är följande:
; BJÖRN LILJEDAL ENSAM.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KOMMANDITBOLAGET B. LILJEDAHL och det är följande personer, LILJEDAL, BJÖRN ERIK som är född 1942 och har titeln Komplementär, LILJEDAL, BIRGITTA KRISTINA som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för KOMMANDITBOLAGET B. LILJEDAHL är 916510-5348.