EKERÖ BOKFÖRINGS- OCH REVISIONSBYRÅ HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

I Ekerö finns det ett Handelsbolag som heter EKERÖ BOKFÖRINGS- OCH REVISIONSBYRÅ HANDELSBOLAG. Det finns flera företag som liknar EKERÖ BOKFÖRINGS- OCH REVISIONSBYRÅ HANDELSBOLAG i Stockholms län. Ekerö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

EKERÖ BOKFÖRINGS- OCH REVISIONSBYRÅ HANDELSBOLAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1977-10-04 så har EKERÖ BOKFÖRINGS- OCH REVISIONSBYRÅ HANDELSBOLAG varit registrerat och sedan 1983-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är EKERÖ BOKFÖRINGS- OCH REVISIONSBYRÅ HANDELSBOLAG och det finns fler företag som är det i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med EKERÖ BOKFÖRINGS- OCH REVISIONSBYRÅ HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med EKERÖ BOKFÖRINGS- OCH REVISIONSBYRÅ HANDELSBOLAG så kan ni göra det på 08-56032359.

Bokförings-, revisions-, deklarations- och ekonomisk rådgivningsverksamhet

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag WESTIN, BRITT-MARIE som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Westin, Jan Ragnar som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG .

EKERÖ BOKFÖRINGS- OCH REVISIONSBYRÅ HANDELSBOLAG har 916404-7871 som sitt organisationsnummer.