Frank Engineering

Stockholms län

Information

850419-XXXX är organisationsnummer för företaget Frank Engineering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frank Engineering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Frank Engineering finns i.

Frank Engineering har varit registrerat sedan 2004-10-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Frank Engineering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-30.

Frank Engineering är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Frank Engineering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Frank Engineering så kan ni göra det på telefon genom 070-4033106 eller genom brev på följande adress:

Teknisk rådgivning inom VVS, klimatsystem, installation och service a klimatanläggningar, luftvärmepump.

Det finns olika personer som har en koppling med Frank Engineering och det är Frank, Martin Johan som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma,