Tyrama Bygg & Inredning

Stockholms län

Information

780831-XXXX är organisationsnummer för företaget Tyrama Bygg & Inredning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tyrama Bygg & Inredning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Tyrama Bygg & Inredning finns i.

Tyrama Bygg & Inredning har varit registrerat sedan 2006-10-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tyrama Bygg & Inredning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tyrama Bygg & Inredning är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Tyrama Bygg & Inredning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tyrama Bygg & Inredning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnation, snickei och renovering. Säkerhetsuppdrag såsom personskyddsuppdrag, spaning samt ordningsvakt.

Det finns olika personer som har en koppling med Tyrama Bygg & Inredning och det är Hagberg, Magnus Olov Emil som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,