Skogsbäckens förskola Personalkooperativ Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

769614-0388 är organisationsnummer för verksamheten Skogsbäckens förskola Personalkooperativ Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skogsbäckens förskola Personalkooperativ Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Ekerö som är den kommunen som Skogsbäckens förskola Personalkooperativ Ekonomisk förening finns i.

Skogsbäckens förskola Personalkooperativ Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2006-03-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skogsbäckens förskola Personalkooperativ Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skogsbäckens förskola Personalkooperativ Ekonomisk förening är och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Skogsbäckens förskola Personalkooperativ Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas förutom av styrelsen, av Pernilla Ludvigsen och Chatarina Östlund, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Skogsbäckens förskola Personalkooperativ Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 08-56046036 eller genom brev på följande adress:
Uppgårdsv. 3, 179 61, Stenhamra

Föreningen har som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en personalkooperativ förskoleverksamhet för förskolans inskrivna barn.

Det finns olika personer som har en koppling med Skogsbäckens förskola Personalkooperativ Ekonomisk förening och det är Bergström, Kerstin Gunvor Elisabet som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ludvigsen, Kerstin Pernilla Helen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Löf, Inger Elisabet som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyåker, Catarina Margaretha som är född 1976 och har titeln Suppleant, Östlund, Anna Chatarina som är född 1961 och har titeln Suppleant,