C.Sand - Make-up and consulting

Stockholms län

Information

760510-XXXX är organisationsnummer för bolaget C.Sand - Make-up and consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C.Sand - Make-up and consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som C.Sand - Make-up and consulting finns i.

C.Sand - Make-up and consulting har varit registrerat sedan 2010-03-29 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för C.Sand - Make-up and consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2010-04-07.

C.Sand - Make-up and consulting är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för C.Sand - Make-up and consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med C.Sand - Make-up and consulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Tillhandahålla tjänster i egenskap av make-up artist till både privatpersoner och företag. Även förmedla uppdrag mellan make-up artister. Även tillhandahålla husnära tjänster bl.a hjälp, rådgivning och passning av djur.

Det finns olika personer som har en koppling med C.Sand - Make-up and consulting och det är Sand, Carin Maria Emilia som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,