KMT's racing och entreprenad

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ekerö och KMT's racing och entreprenad är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och KMT's racing och entreprenad är ett av dem. Statusen för KMT's racing och entreprenad är att Bolaget är aktivt.

KMT's racing och entreprenad är ett Enskild firma och skapades 2007-05-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där företaget finns i jobbar för att företag som KMT's racing och entreprenad ska trivas.

KMT's racing och entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08. I Ekerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reparation av fordon och redskap samt hyra ut sig til andra företag inom transport och hantverk. Hjälpa till vid markarbeten och planering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KMT's racing och entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08.

Idag är KMT's racing och entreprenad och det finns flera företag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med KMT's racing och entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5601233.

.

De som är på något sätt har med KMT's racing och entreprenad är Thyrén, Carl Mikael som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KMT's racing och entreprenad har 751126-XXXX som sitt organisationsnummer.