JoLi

Stockholms län

Information

JoLi hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där JoLi finns. I Ekerö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. JoLi tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket JoLi har haft sedan 2002-04-09. JoLi har funnits sedan och 2002-04-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JoLi så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7590714.

Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

JoLi har idag 730811-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för JoLi

Konsultation inom data, försäljning av datorer och tillbehör, fågeluppfödning för jakt, snickeri och byggverksamhet, trädgårds-skötsel.

I JoLi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindholm, John Per-Olav som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .