A. Ahlqvist motor, entreprenad & konsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ekerö och A. Ahlqvist motor, entreprenad & konsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och A. Ahlqvist motor, entreprenad & konsult är ett av dem. Statusen för A. Ahlqvist motor, entreprenad & konsult är att Bolaget är aktivt.

A. Ahlqvist motor, entreprenad & konsult är ett Enskild firma och skapades 2007-03-22. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där företaget finns i jobbar för att företag som A. Ahlqvist motor, entreprenad & konsult ska trivas.

A. Ahlqvist motor, entreprenad & konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19. I Ekerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Allt förekommande bil, motor, mekaniskt, tekniskt, byggnads, entreprenad och konsultverksamhet inom mekanik, teknik, bil, motor, bygg, tomt och markarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A. Ahlqvist motor, entreprenad & konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19.

Idag är A. Ahlqvist motor, entreprenad & konsult och det finns flera företag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med A. Ahlqvist motor, entreprenad & konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8489865.

.

De som är på något sätt har med A. Ahlqvist motor, entreprenad & konsult är Ahlqvist, Jan Anders som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

A. Ahlqvist motor, entreprenad & konsult har 730309-XXXX som sitt organisationsnummer.