Henrik Bergkrantz Marknadsföring och Design

Stockholms län

Information

Henrik Bergkrantz Marknadsföring och Design är ett företag som finns i Ekerö. I Henrik Bergkrantz Marknadsföring och Design finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergkrantz, Bo Henrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Henrik Bergkrantz Marknadsföring och Design så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Henrik Bergkrantz Marknadsföring och Design på telefon 073-0208015.

Hjälpa företag med grafiska och marknadsföringsprojekt och försäljning av tillhörande produkter.

Idag är Henrik Bergkrantz Marknadsföring och Design av bolagstypen Enskild firma.

Henrik Bergkrantz Marknadsföring och Design är ett av många företag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Henrik Bergkrantz Marknadsföring och Design innehar ej F-skattsedel och Henrik Bergkrantz Marknadsföring och Design är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Henrik Bergkrantz Marknadsföring och Design så är det följande:

Henrik Bergkrantz Marknadsföring och Design har 700902-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.