Albylunds Entreprenad

Stockholms län

Information

Albylunds Entreprenad är ett av många bolag som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Albylunds Entreprenad finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Albylunds Entreprenad är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-08-04.

Albylunds Entreprenad som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-07-09. Men sedan 2003-08-04 så har Albylunds Entreprenad varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Albylunds Entreprenad så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8712208.

Ekerö arbetar för att bolag som Albylunds Entreprenad ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Albylunds Entreprenad. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Bolaget skall vara behjälplig vid anläggning och uppförande av såväl mark som byggnader. Bolaget skall bedriva entreprenad av mark, väg och trädgårdsarbete samt konsultationstjänster inom bygg, inredning och anläggning. Bolaget skall också idka försäljning och installation av telekomutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Albylunds Entreprenad är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Albylunds Entreprenad och det är följande personer, Morén, Johan Peter som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Albylunds Entreprenad är 681228-XXXX.