ANNAS RIDCENTER

Stockholms län

Information

680413-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ANNAS RIDCENTER. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ANNAS RIDCENTER är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som ANNAS RIDCENTER finns i.

ANNAS RIDCENTER har varit registrerat sedan 1993-01-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ANNAS RIDCENTER så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-13.

ANNAS RIDCENTER är och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är .

Firmatecknare för ANNAS RIDCENTER är följande:

Vill ni komma i kontakt med ANNAS RIDCENTER så kan ni göra det på telefon genom 08-56024064 eller genom brev på följande adress:

Ridskola- och ridlägerverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ANNAS RIDCENTER och det är Bohlin, Anna Christina som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,