Fahlström Consulting

Stockholms län

Information

680217-XXXX är organisationsnummer för företaget Fahlström Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fahlström Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Fahlström Consulting finns i.

Fahlström Consulting har varit registrerat sedan 2007-10-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fahlström Consulting så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fahlström Consulting är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Fahlström Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fahlström Consulting så kan ni göra det på telefon genom 08-56031599 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom media. Försäljnings och marknadsföringsuppdrag åt olika bolag inom mediabranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Fahlström Consulting och det är Fahlström, Johanna Helena som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,