Katt och Hundbutiken i Bromma

Stockholms län

Information

670925-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Katt och Hundbutiken i Bromma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Katt och Hundbutiken i Bromma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Katt och Hundbutiken i Bromma finns i.

Katt och Hundbutiken i Bromma har varit registrerat sedan 2006-10-31 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Katt och Hundbutiken i Bromma så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Katt och Hundbutiken i Bromma är och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Katt och Hundbutiken i Bromma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Katt och Hundbutiken i Bromma så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med häst, hund, katt och övriga djurartiklar. Hästavel. Utbildning och rådgivning inom management.

Det finns olika personer som har en koppling med Katt och Hundbutiken i Bromma och det är Runeberg Toom, Anna Cecilia som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,