Swentech

Stockholms län

Information

670601-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Swentech. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Swentech är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Swentech finns i.

Swentech har varit registrerat sedan 1993-02-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Swentech så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Swentech är och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Swentech är följande:

Vill ni komma i kontakt med Swentech så kan ni göra det på telefon genom 08-7049988 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom elektronikproduktion. Samt utbildning inom ELEKTRONIKLÖDNING, ELEKTRONIK- PRODUKTION-TEKNIK, ELEKTRONIKMONTERING, ELEKTRONIKLÄR, LEGOELEKTRONIKPRODUKTION.

Det finns olika personer som har en koppling med Swentech och det är Ek, Sven Jovan som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,