Hantverkaren Michael Palmgren

Stockholms län

Information

670504-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hantverkaren Michael Palmgren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hantverkaren Michael Palmgren är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Hantverkaren Michael Palmgren finns i.

Hantverkaren Michael Palmgren har varit registrerat sedan 1999-09-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hantverkaren Michael Palmgren så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hantverkaren Michael Palmgren är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Hantverkaren Michael Palmgren är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hantverkaren Michael Palmgren så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Renovering, ombyggnation, nytillverkning och övrigt hantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Hantverkaren Michael Palmgren och det är Palmgren, Johan Michael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,