Sannavall consulting

Stockholms län

Information

670304-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sannavall consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sannavall consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Sannavall consulting finns i.

Sannavall consulting har varit registrerat sedan 2005-12-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sannavall consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-01.

Sannavall consulting är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Sannavall consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sannavall consulting så kan ni göra det på telefon genom 073-9393893 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom dekoration och inredning för butiker, köpcentrum och kontor. Även inreda hus och lägenheter inför försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Sannavall consulting och det är Vallgren, Maria Susanna som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,