ED Craft & Consulting

Stockholms län

Information

I Ekerö finns det ett Enskild firma som heter ED Craft & Consulting. Det finns flera bolag som liknar ED Craft & Consulting i Stockholms län. Ekerö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

ED Craft & Consulting är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-02-29 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-01-27 så har ED Craft & Consulting varit registrerat och sedan 2000-02-29 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är ED Craft & Consulting och det finns fler bolag som är det i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med ED Craft & Consulting så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med ED Craft & Consulting så kan ni göra det på 08-6852197.

Media: Systemintegration, inredning, möbelrenovering, renovering om- och tillbyggnad, hantverk, djurvård, trädgårs- anläggning, underhåll, blomsterarrangemang, bed and breakfast.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Dahlström, Ewa Elisabeth som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

ED Craft & Consulting har 660430-XXXX som sitt organisationsnummer.