Visage Entertainment

Stockholms län

Information

660404-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Visage Entertainment. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Visage Entertainment är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Visage Entertainment finns i.

Visage Entertainment har varit registrerat sedan 1994-09-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Visage Entertainment så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-02.

Visage Entertainment är och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Visage Entertainment är följande:

Vill ni komma i kontakt med Visage Entertainment så kan ni göra det på telefon genom 031-402061 eller genom brev på följande adress:

Tv och videoproduktion. Konsultation inom konsultuppdrag manusförfattande, undervisning i pantomin och pantominföreställningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Visage Entertainment och det är Areblad, John Paul som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,