Sjöbacken Konsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ekerö och Sjöbacken Konsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Sjöbacken Konsult är ett av dem. Statusen för Sjöbacken Konsult är att Bolaget är aktivt.

Sjöbacken Konsult är ett Enskild firma och skapades 1994-08-24. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sjöbacken Konsult ska trivas.

Sjöbacken Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ekerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning, utbildning och konsulting inom data, teknik och CAD. Arrangemang och utbildning inom windsurfing, vattenskidåkning samt utförsåkning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjöbacken Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Sjöbacken Konsult och det finns flera bolag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Sjöbacken Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56043585.

.

De som är på något sätt har med Sjöbacken Konsult är Fredriksson, Erik Leif Håkan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sjöbacken Konsult har 651118-XXXX som sitt organisationsnummer.