BOBRA Catharina Westin

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ekerö och BOBRA Catharina Westin är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BOBRA Catharina Westin är ett av dem. Statusen för BOBRA Catharina Westin är att Bolaget är aktivt.

BOBRA Catharina Westin är ett Enskild firma och skapades 2007-06-19. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BOBRA Catharina Westin ska trivas.

BOBRA Catharina Westin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06. I Ekerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning, kommunikation och konsultation inom inredning av hem och kontor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BOBRA Catharina Westin är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är BOBRA Catharina Westin och det finns flera verksamheter som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med BOBRA Catharina Westin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med BOBRA Catharina Westin är Westin, Catharina Elisabeth som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BOBRA Catharina Westin har 640908-XXXX som sitt organisationsnummer.