Kognitiv och beteendeinriktad psykoterapi Helena Landén Ohlsson

Stockholms län

Information

Kognitiv psykoterapi med inriktning individuell form. Kurser, seminarium samt föreläsningar inom området.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kognitiv och beteendeinriktad psykoterapi Helena Landén Ohlsson vars bolagstyp är Enskild firma.

I Ekerö så är Kognitiv och beteendeinriktad psykoterapi Helena Landén Ohlsson ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 2007-05-31 så skapades Kognitiv och beteendeinriktad psykoterapi Helena Landén Ohlsson och bolaget är har F-skattsedel Kognitiv och beteendeinriktad psykoterapi Helena Landén Ohlsson har haft det sedan 2007-05-03.

630623-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Ekerö.

Just nu är Kognitiv och beteendeinriktad psykoterapi Helena Landén Ohlsson och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kognitiv och beteendeinriktad psykoterapi Helena Landén Ohlsson så går det att nå dem via telefon på 070-3795257 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kognitiv och beteendeinriktad psykoterapi Helena Landén Ohlsson är Landén Ohlsson, Anna Helena som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .