Balanserad Kommunikation - A och O

Stockholms län

Information

Balanserad Kommunikation - A och O hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Balanserad Kommunikation - A och O finns. I Ekerö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Balanserad Kommunikation - A och O tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Balanserad Kommunikation - A och O har haft sedan 2006-09-21. Balanserad Kommunikation - A och O har funnits sedan och 2006-11-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Balanserad Kommunikation - A och O så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6676608.

Ekerö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Balanserad Kommunikation - A och O har idag 630617-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Balanserad Kommunikation - A och O

Genom strategiska och operativa kommunikationsinsatser bidra till att uppdragsgivaren når uppsatta mål. Företaget kommer åt sina uppdragsgivare arbeta med såväl intern som extern kommunikation och event samt värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet

I Balanserad Kommunikation - A och O så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Törnell, Ann Katarina som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .