Peter Argo Kövamees Services, P.A.K.S

Stockholms län

Information

Peter Argo Kövamees Services, P.A.K.S är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Peter Argo Kövamees Services, P.A.K.S finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Peter Argo Kövamees Services, P.A.K.S är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-11-13.

Peter Argo Kövamees Services, P.A.K.S som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-06-17. Men sedan 2003-11-13 så har Peter Argo Kövamees Services, P.A.K.S varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Peter Argo Kövamees Services, P.A.K.S så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7504007.

Ekerö arbetar för att verksamheter som Peter Argo Kövamees Services, P.A.K.S ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Peter Argo Kövamees Services, P.A.K.S. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsulttjänster inom medicinsk teknik, teknik, miljö och lant- bruk, såsom uppdrag inom utveckling, marknadsföring, kvalitet, produktion och service. uppdrag inom bygg, nybyggnation, installationer och renoveringar. handel med marina-, trädgårds-, skogsbruks-, och lantbruks- maskiner. import och distribution av leksaker, frilufts- och sportutrustning. jord- och skogsbruk, produktion och tjänster. utbildning inom medicin, teknik, miljö, skogs- och lantbruk.

Firmatecknare för Peter Argo Kövamees Services, P.A.K.S är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Peter Argo Kövamees Services, P.A.K.S och det är följande personer, Kövamees, Peter Argo som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Peter Argo Kövamees Services, P.A.K.S är 620519-XXXX.