Forninge Bleck & Plåtslageri

Stockholms län

Information

620425-XXXX är organisationsnummer för bolaget Forninge Bleck & Plåtslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Forninge Bleck & Plåtslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Forninge Bleck & Plåtslageri finns i.

Forninge Bleck & Plåtslageri har varit registrerat sedan 1989-05-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Forninge Bleck & Plåtslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Forninge Bleck & Plåtslageri är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Forninge Bleck & Plåtslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Forninge Bleck & Plåtslageri så kan ni göra det på telefon genom 070-8103558 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsplåtslageri och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Forninge Bleck & Plåtslageri och det är Forninge, Peter Börje Mikael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,