PRO PRIMO, GUNILLA HAAG

Stockholms län

Information

PRO PRIMO, GUNILLA HAAG är ett av många företag som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som PRO PRIMO, GUNILLA HAAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PRO PRIMO, GUNILLA HAAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

PRO PRIMO, GUNILLA HAAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-11-27. Men sedan 1998-01-01 så har PRO PRIMO, GUNILLA HAAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PRO PRIMO, GUNILLA HAAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-252565.

Ekerö arbetar för att företag som PRO PRIMO, GUNILLA HAAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för PRO PRIMO, GUNILLA HAAG. Det finns flera företag i Stockholms län.

Tävlingsverksamhet, inköp och försäljning av hästar, bokföringsverksamhet, domarverksamhet samt med ovan nämnda förenlig verksamhet. utbildningsverksamhet samt konsultverksamhet inom företagsekonomi.

Firmatecknare för PRO PRIMO, GUNILLA HAAG är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PRO PRIMO, GUNILLA HAAG och det är följande personer, Haag, Eva Gunilla Hermine som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för PRO PRIMO, GUNILLA HAAG är 620227-XXXX.