Business Development Europe

Stockholms län

Information

Business Development Europe hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Business Development Europe finns. I Ekerö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Business Development Europe tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Business Development Europe har funnits sedan och 2002-03-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Business Development Europe så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-56042755.

Ekerö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Business Development Europe har idag 610827-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Business Development Europe

Affärsutveckling av verksamheter samt verksamhetsgrenar i bolag, institutioner samt föreningar. Handel med värdepapper samt finansiella instrument. Handel med fastigheter. Rederiverksamhet. Flygtransporter. Landtransporter. Handel med bilar, båtar, fartyg, flygplan och livsmedel.

I Business Development Europe så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brännman, Lars Håkan som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .