Söderläges Familjedaghem

Stockholms län

Information

601223-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Söderläges Familjedaghem. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderläges Familjedaghem är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Söderläges Familjedaghem finns i.

Söderläges Familjedaghem har varit registrerat sedan 2000-11-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderläges Familjedaghem så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Söderläges Familjedaghem är och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Söderläges Familjedaghem är följande:

Vill ni komma i kontakt med Söderläges Familjedaghem så kan ni göra det på telefon genom 070-2956951 eller genom brev på följande adress:

Barnomsorg- familjedaghem i enskild regi.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderläges Familjedaghem och det är Rosvall, Marie Monica som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,