Alexanders snabbasyservice

Stockholms län

Information

600901-XXXX är organisationsnummer för bolaget Alexanders snabbasyservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alexanders snabbasyservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ekerö som är den kommunen som Alexanders snabbasyservice finns i.

Alexanders snabbasyservice har varit registrerat sedan 2000-02-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alexanders snabbasyservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Alexanders snabbasyservice är och det finns flera bolag i Ekerö som också är .

Firmatecknare för Alexanders snabbasyservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Alexanders snabbasyservice så kan ni göra det på telefon genom 08-56031126 eller genom brev på följande adress:

Ateljéverksamhet, sömnadsarbeten, reparationer, handel med tyg och sybehör, måttbeställningar, försäljning av textil och sybehör, transportservice av symaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Alexanders snabbasyservice och det är Zibes, Olexandr som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,