Sconfi Consult

Stockholms län

Information

Sconfi Consult är en verksamhet som finns i Ekerö. I Sconfi Consult finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sconfienza, Carolina Anna Elisa som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sconfi Consult så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sconfi Consult på telefon 08-56034640.

Utbildning, handledning, utredning och konsultverksamhet inom arbetsmiljöområdet och på språkområdet samt författar- verksamhet. Försäljning av livsmedel, teknisk-kemiska produkter, hushållsartiklar, hemelektronik, hälsokost och naturmedel, kläder, kosmetika och trädgårdsartiklar.

Idag är Sconfi Consult av bolagstypen Enskild firma.

Sconfi Consult är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sconfi Consult innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Sconfi Consult är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sconfi Consult så är det följande:

Sconfi Consult har 600702-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.