Gerry Blomqvist IT Ekonomi

Stockholms län

Information

Gerry Blomqvist IT Ekonomi är ett av många företag som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Gerry Blomqvist IT Ekonomi finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gerry Blomqvist IT Ekonomi är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-09-01.

Gerry Blomqvist IT Ekonomi som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-01-13. Men sedan 2000-09-25 så har Gerry Blomqvist IT Ekonomi varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gerry Blomqvist IT Ekonomi så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55613051.

Ekerö arbetar för att företag som Gerry Blomqvist IT Ekonomi ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Gerry Blomqvist IT Ekonomi. Det finns flera företag i Stockholms län.

Web-design, databashantering, konsultation och utbilding i olika programvaror, arbete med redovisnings- och gravyrprogram i datamedia samt utveckla och implementera olika affärssytem och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gerry Blomqvist IT Ekonomi är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gerry Blomqvist IT Ekonomi och det är följande personer, Blomqvist, Gerry som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Gerry Blomqvist IT Ekonomi är 600326-XXXX.